Mastodon

Wie ben ik?

Hi, Ik ben Stijn, een 29-jaar-oude full-stack web developer ๐Ÿ’ป met een sterke achtergrond in software ontwikkeling. Op dit moment ben ik vooral gefocust op front-end ontwikkeling (Javascript, React, Redux, ...) maar ervaring met backend heb ik ook wat (node.js, sql, nosql,...). Ik woon momenteelin Belgiรซ (Kortrijk)๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช.

For the moment I live in Belgium (Kortrijk)๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ช. Wanneer ik niet aan het werken ben, hou ik ervan om met vrienden samen te komen en bordspellen te spelen ๐Ÿƒ. Reizen is ook iets dat ik zeer graag doe, de perfecte manier om even het werk te vergeten. Een road trip maken of eens een wandelweekend in de natuur maken is iets waar ik nooit nee zou tegen zeggen. En als ik aan het reizen ben heb ik altijd mijn camera mee om die momenten in het leven vast te kunnen leggen ๐Ÿ“ท.

En dat is zo wat de grote reden waarom ik begonnen ben met Fotografie. Wil je mijn foto's zien of zien waar ik de zo wat naar toe ben geweest dan kan dat op Instagram . Wil je betere kwaliteit dan kan je terecht in mijn Gallerij.
Meer info over mij als fotograaf is beschikbaar op mijn andere website: https://stijn.photography.

Je kan mij volgen op de social media:
Instagram
Twitter
LinkedIn
E-mail โœ‰๏ธ